Beliggenhed

TORREVIEJA

Torrevieja er en kystby syd for provinsen Alicante. De nærmeste lufthavne findes i Murcia, der ligger 24 km derfra, og Alicante, der er 36 km væk.

Torrevieja ligger i et område af stor landskabsmæssig og økologisk værdi tæt ved Middelhavet, omgivet af golfbaner og nær det enestående naturreservat 'lagunas de La Mata y Torrevieja'.

Klimaet i Torrevieja er typisk for middelhavsområdet med gennemsnitstemperaturer, der ligger mellem 12°C og 25°C.

Befolkningen i Torrevieja består af 101.792 indbyggere, hvoraf mere end 50% er udlændinge.

Torrevieja har en kysstrækning på 20 km. I nærheden af byens centrum, finder vi strande med gyldent sand og få bølger.
Nord for byen ligger Playa de la Mata, som er Torreviejas største strand med mange vidtstrakte klitter og gennemsigtigt vand.
I den sydligste del af byen ligger Cala Ferris, et landskab fyldt med palmer og små gyldne klitter, der indbyder til en fredelig svømmetur i det krystalklare vand.
Vi har lavet en video fra Torrevieja som illustrere og informere om byen og den smukke kyst.

Femten kilometer fra byen, ses naturreservatet 'Lagunas de la Mata y Torrevieja', som udgør et betagende landskab af saltlaguner; en af de vigtigste udnyttelser af naturen i Europa.

Torreviejas centrum er et internationalt mødested omgivet af barer og restauranter, som indbyder til at holde en pause efter en gåtur forbi byens mest interessante steder som kirken 'iglesia de la Inmaculada Concepción' og det karakteristiske torv.
Blot nogle få gader væk ligger byens havn, som rummer 300 fiskerbåde og mere end 900 sportsskibe.

De fantastiske naturomgivelser og det underholdende selskabsliv har gjort Torrevieja til et af de mest populære steder på middelhavskysten.

www.alicante-spain.com

Forslag til aktiviteter i Costa Blanca

Video over Torrevieja

Ciudad Quesada

 

Ciudad Quesada, der ligger syd for Costa Blanca, er ikke et kystdistrikt, men ligger blot 10 minutter fra strandene i Torrevieja.  Lufthavnene i Alicante og Murcia ligger meget tæt på byen med en afstand på kun 50 km.  
 
Ciudad Quesada ligger på en naturlig bjergskråning og er bygget op omkring en golfbane.  Mod syd er der udsigt over Middelhavet i det fjerne og over naturområdet med saltlagunerne i Torrevieja.  
 
Området, der påvirkes af saltlagunerne og Middelhavet, har et utroligt sundt klima med en årlig gennemsnitstemperatur på 20ºC.  Klimaet gør byen til et ideelt sted at holde ferie året rundt.
 
Der er ca. 12.500 indbyggere i Ciudad Quesada, hvoraf størstedelen er briter.
 
Byen ligger kun 4 km fra Middelhavet, hvor man finder en række forskellige strande - nogle med vildtvoksende palmetræer og andre med gyldent sand så langt øjet rækker. Videoen om  Ciudad Quesada giver et godt kig ind i den hyggelige by.
 
Ciudad Quesada blev til som en drøm og er nu blevet en anerkendt by med et stort udbud af elegante boliger, lejligheder og luksusvillaer i overflod.  
Derudover er byen kendt for dens gode service og giver mulighed for at nyde en international gastronomi.
 
Feriebyen er bygget op omkring 'La Marquesa', en golfbane med 18 huller. Banen er velpasset og har et overraskende design i en dybtliggende dal.
 
Naturområdet med saltlagunerne er en af de vigtigste i Europa og indbyder til at gå på opdagelse ad de spændende stier.
Ciudad Quesada er et fortryllende tilflugtssted med hyggelige og afslappende omgivelser for turister, der er vilde med golf og middelhavssolen.

Video over Ciudad Quesada

Kort over Torrevieja

 

 

 

 

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.