Om huset

Info

 

Forskellige nyttige facts om huset:

Enderækkehuset er på 102m2. til 6 pers. 3 soveværelser - 2 badeværelser, 20m fra huset er der en dejlig pool som er et lukket område kun for husejer/lejer.

 

I huset forefindes der:

Opvaskemaskine, Klimaanlæg-Kold & Varme, både i stuen og 1. sal., Parabol med Danske Tv-kanaler, samt P3, Fladskærm, Stereoanlæg med CD, Kølebokse + køleelementer, Læderstue, Køleskab med fryser, 2 badeværelser, det ene med badekar, Lameller så lyset ikke kommer ind, Tørrestativ + tørresnor,Alt nødvendigt køkkenudstyr, 4 stk. liggestole / drømmesenge, grill, strygejern, barneseng & højstol – GRATIS INTERNET. I lejligheden findes der også håndklæder og sengelinned.

 

Kæmpe vandland 10 km. fra lejligheden, og et i Quesada ca. 1.5 km. lejligheden.

Godt at vide

Enderækkehuset er på 102m2. til 6 pers. 3 soveværelser - 2 badeværelser, 20m fra huset er der en dejlig pool som er et lukket område kun for husejer.

 

Der er mange restauranter i gå afstand fra huset, samt flere supermarkeder feks. Lidl også i gå afstand. Fra terrassen er der en pæn udsigt over de 2 saltsøer med Torrevieja i baggrunden.

 

Der er en høj mur rundt om huset, så du kan sidde ugeneret på terrassen. Lågen ud mod gaden kan låses, så hvis der er små børn med, kan de voksne slappe af og ikke være bange for, at de løber ud på gaden.

 

 

Video

Se en video om Torrevieja, Costa Blanca

Klik her

 

Vejret

Se vejret i Torrevieja lige nu - klik her

 

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *