Om huset

Info

 

Forskellige nyttige facts om huset:

Villaen er på 250m2. til 8 pers. 4 soveværelser – 3 badeværelser, stor lukket grund på 750m2. stor 5 x 10m. saltvands pool  (privat).

 

I huset forefindes der:

Opvaskemaskine, Køleskab med fryser, alt nødvendigt køkkenudstyr, klimaanlæg-Kold & Varme, i stuen og 3 værelser, Parabol med Danske Tv-kanaler, samt 42 tommer fladskærm, 2 badeværelser, det ene med badekar, Lameller så lyset ikke kommer ind, vaskemaskine og tørretumbler + tørrestativ + tørresnor , 4 stk. liggestole / drømmesenge, gas grill, strygejern, barneseng & højstol – GRATIS INTERNET. I huset findes der også håndklæder og sengelinned.

Godt at vide

Villaen er på 250m2. til 8 pers. 4 soveværelser – 3 badeværelser, stor lukket grund på 750m2. stor 5 x 10m. saltvands pool  (privat)

Der er mange restauranter i byen Quesada, samt flere supermarkeder feks. Lidl, Fra terrassen er der en pæn udsigt over de 2 saltsøer med Torrevieja i baggrunden.

Der er en høj mur rundt om hele grunden så du kan sidde ugeneret på terrassen. Lågen ud mod gaden kan låses så hvis der er børn med kan de voksne slappe af og ikke være bange for at de løber ud på gaden.

 

 

Video

Se en video om Torrevieja, Costa Blanca

Klik her

Vejret
Se vejret i Torrevieja lige nu - klik her